LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

8 de desembre del 2013

ELS 6 ANYS DE L'ADA!!

Dimarts l'Ada va fer 6 anys!!  com passa el temps!! ja fa primer i ja té 6 anys ufff!!   Uns dies abans ella ja s'havia triat la roba de la corona!   Una roba de la Kitty que feia molt de temps que la tenia.  Em sembla que la vaig comprar a Sitges aquest any o l'any passat!!  Mireu però que ha quedat xula la corona!!

 
 
 
Era un fat-quarter de la Kitty i el vag aprofitar tot,  perquè li vaig fer un bock'n roll per l'esmorzar!!  ja era hora que cosit molts bock'n roll per regalar però encara no n'havia fet cap per nosaltres!
 
I al final el regal estrella que ella m'havai demanat!!  Un mocador porta-nines!!  La proxima entrada serà el tutorial de com fer-lo ;)
 



 
 
Aprofitant que l'Ada porta aquesta nina amb el vestidet!!  us l'ensenyo perquè m'encanta!!  aquest vestidet el va fer la meva mare, m'encanta!
 
 
Us agrada el vestidet de la nina?
L'Ada va estar molt i molt contenta amb els seus regals.
Acabeu de passar un bon diumenge!
Moltes gràcies per estar aquí, petons a tothom!
 


7 comentaris:

  1. Ohhh!!!que guapa l'Ada! la corona m'encanta, la kitty és un valor segur…jejeje… i el mocador porta nines, ja estic esperant el tutorial! moltes felicitats Ada i a la mare també.

    ResponElimina
  2. Ohhhhhh!!! Una cucada tot plegat!!! M'encanta!!!! Petonets per l'Ada!! :))

    ResponElimina
  3. Felicitats a totes dues! La corona és molt xula, el mocador porta-nines genial (aquesta roba també la tenim) i el vestit de la nina és FANTÀSTIC!!!
    Una abraçada,
    Montse

    ResponElimina
  4. Per molts anys Ada!! Neni quins refals més xulooos!!! I que contenta que està.
    Molts petonets

    ResponElimina
  5. Moooooooooooooooltes felicitats, Ada!!!! que gran!!! i quina corona més xula!!!!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats per l'Ada!!! Que contenta que és veu amb tots els seus supers regals!!! I qui no?!!! Són una preciositat!!!
    Muaks

    ResponElimina