LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

18 de març del 2013

FILLA + MARE = REGAL PER LA IAIA

Avui la meva estimada iaia, totes ja la coneixeu,  fa 84 ANYS!!!  I el regal ha estat dos mantes pels seus llits de l'habitació.

Us explico una mica l'història.   La meva mare quan va començar  a fer patchwork al TM amb la Marta.   Va començar fent unes flors grans que havien de ser uns coixins del seu capsal del llit.  Però es va engrescar amb un pessebre molt xulo que va fer i no va acabar mai aquests coixins.   A mi em sabia greu que no s'aprofités aquesta labor seva.   I l'any passat vaig demanar ajuda a la Marta (TM)  i com, no em va dissenyar dos mantes super xules,  em va ajudar a triar les robes i ....  aquests ha estat el resultat.




  
Una labor com aquesta no podia quedar guardada, no ho penseu?
 
Quan els que estimem se'n van els trobem molt a faltar però sort en tenim de dur-los al nostre cor i no oblidar els grans records.

Moltes gràcies Marta per el patró i per ajudar-me ;), sense tu avui no hauria fet tant feliç a la meva iaia.

AH!!  però un altre regal que li faig a la meva iaia és ensenyar-vos totes les obres d'art que té a l'habitació.   Tot i tot ho ha fet ella quan feia manualiats.  mireu, mireu el video:

LES MANETES DE LA IAIA on PhotoPeach

La última foto és un quadre que li vaig fer jo amb punt de creu quant tenia 15 anys  ;)

A la meva iaia li ha fet molta il·lusió ensenyar-vos les seves creacions.  
Un petó per tothom i moltes i moltes gràcies pels vostres comentaris.

8 comentaris:

  1. Hola Anna, la iaia deu estar molt contenta amb aquestes dues mantes tan polides, i més pensant que estant fetes per la filla i la neta, moltes felicitats a la iaia i per tu per aquest treball magnífic..
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Carai Anna!! Quin super quilt i quina iaia més trempada que tens!
    El meu avi va fer 85 el divendres tambe!
    T'ha quedat espectacular! Menys mal que has recuperat les flors perquè no ensenyar-les i aprofitar-les era una peneta
    Un petonàs

    ResponElimina
  3. Et felicito ! t´ha quedat genial , i els teballs de la teva iaia molt macos.
    Un petó

    ResponElimina
  4. Quina entrada tan maca...trobo genial que acabessis la labor de la Montse, ella estaria molt contenta. Felicita a la Maria de part nostra guapa! Un petó!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats per la teva iaia i felicitats per tu per fer-li un regal tan emotiu i especial de debò !
    1 petó

    ResponElimina
  6. Una família d'artistasses!!!!
    Me'n recordo tan de quan vam fer aquestes flors amb la teva mare, les va dibuixar ella, amb una il.lusió!!! S'ho passava bomba cosint aqui al TM, i quan feia el pessebre...quina paciència, es com si la veies ara mateix...les labors porten molts records de les persones que les han cosit, és una sort que hagis acabat la labor i la teva àvia la pugui disfrutar, la teva mare li cauria la baba amb tu. Una abraçada
    Marta

    ResponElimina
  7. Quin post més bonic, Anna!! La colxa és maquíssima i un orgull per a tots vosltres. Moltes felicitats, tot i que endarrerides, per a la teva iaia! I un petonet per a tu!

    ResponElimina
  8. Hola Anna, veo tu blog y la verdad es que nunca te comento nada, este post me ha encantado, me ha recoradado a mi abuela a la que quería mucho, que por lo que veo tu también la quieres mucho!!!!
    Felicidades!!!! y sigue haciendo tantas cosas bonitas.
    Un besico
    Eva

    ResponElimina