LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

29 de març del 2013

ELS BUFFS DE LES NENES

Acabarà el fred i encara no us hauré ensenyat els buff que vaig cosir per les princeses de casa.   Van super contentes amb ells i l'han dut tot l'hivern.  Realment són molt pràctics.   Com ja us podeu imaginar les robes i el patró són del TM.

 
I aquí teniu les princeses de casa amb el buff.  La robes com sempre se les van triar elles.
 

 
Moltes gràcies i fins la pròxima.  ;*
 



27 de març del 2013

BLUE BUFF

Aquestes vacances aprofito per penjar coses que tinc endarrerides.  Us enrecordeu d'aquell bolso que vaig cosir amb tons blau i la roba era de pana? el podeu veure aquí.  Doncs la Neus una amiga de la família li agrada molt portar el coll protegit.   Per això li vaig voler regalar un buff,   ella és va triar l'estil i la roba.
 


 
Això dels buff, ha estat un gran invent i un gran regal per a tothom!!
Moltes gràcies pels vostres comentaris i petons.
 


25 de març del 2013

Cantimplora personalitzada

Aquest post l'havia de penjar abans d'anar a Sitges,  perquè  era una kit que havia comprat amb la Marta del TM l'any passat.  Vaig aconseguir cosir-ho abans de tornar anar a Sitges.  Per això vaig tirar les fotos a Sitges.  Aquesta fira m'encanta.  I la Marta cada any inova coses a la seva parada.

Em va molt bé, haver-me personalitzat la cantimplora. 
Perquè a l'escola  tothom sap quina és la meva.
 
Espero que tot el que vaig comprar a Sitges no tardar tan a cosir i a publicar en el blog.
Molts petons i abraçades a tothom.

18 de març del 2013

FILLA + MARE = REGAL PER LA IAIA

Avui la meva estimada iaia, totes ja la coneixeu,  fa 84 ANYS!!!  I el regal ha estat dos mantes pels seus llits de l'habitació.

Us explico una mica l'història.   La meva mare quan va començar  a fer patchwork al TM amb la Marta.   Va començar fent unes flors grans que havien de ser uns coixins del seu capsal del llit.  Però es va engrescar amb un pessebre molt xulo que va fer i no va acabar mai aquests coixins.   A mi em sabia greu que no s'aprofités aquesta labor seva.   I l'any passat vaig demanar ajuda a la Marta (TM)  i com, no em va dissenyar dos mantes super xules,  em va ajudar a triar les robes i ....  aquests ha estat el resultat.




  
Una labor com aquesta no podia quedar guardada, no ho penseu?
 
Quan els que estimem se'n van els trobem molt a faltar però sort en tenim de dur-los al nostre cor i no oblidar els grans records.

Moltes gràcies Marta per el patró i per ajudar-me ;), sense tu avui no hauria fet tant feliç a la meva iaia.

AH!!  però un altre regal que li faig a la meva iaia és ensenyar-vos totes les obres d'art que té a l'habitació.   Tot i tot ho ha fet ella quan feia manualiats.  mireu, mireu el video:

LES MANETES DE LA IAIA on PhotoPeach

La última foto és un quadre que li vaig fer jo amb punt de creu quant tenia 15 anys  ;)

A la meva iaia li ha fet molta il·lusió ensenyar-vos les seves creacions.  
Un petó per tothom i moltes i moltes gràcies pels vostres comentaris.

11 de març del 2013

CISTELLET

Primer de tot us volia donar les gràcies pels vostres comentaris del post anterior.   M'han agradat molt, molt realment això del blog hi ha dies que t'ajuda a pujar la mural.

Dilluns passsat L'Ona, l'Ada, en Biel i la Paula.  Van quedar per jugar i la Cristina em va proposar fer un cistell de trapillo.   Jo no n'havia fet mai!! i de fet de ganxet nomès he fet dos gorros (que encara no us he pogut ensenyar, perquè no he tirat foto).   Però la idea em va motivar.    A més a més necessitava un cistell pel bany.   Vaig anar el TM i vaig trobar trapillo taronja just el color que necessitava!
Aquest ha estat el resultat:



 
 
Moltes gràcies Cristina estic molt orgullosa del meu primer cistell!
 
Fins la pròxima!