LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

2 d’agost del 2013

... DE CASAMENT!

Primer de tot us volia donar les gràcies pels vostres comentaris dels post anterior,  m'ha fet molta il·lusió i m'heu fet molt feliç.  Vist l'èxit que ha tingut  el bolso un dia d'aquests el penjaré.  Tot i que està penjat al blog del TM.
 
Avui ha estat un dia molt i molt espacial, s'ha casat el meu germà petit (l'únic germà que tinc ;p).   Ha estat un casament petit però molt bonic.   Estic molt contenta per ells estan fet l'un per l'altre i fan una molt bona parella.
Com moltes ja sabeu la meva mare ja no ens pot acompanyar per això avui tot el post està dedicat a ella.   Que tot avui ha estat els nostres cors.
 
Començarem pel començament,  mireu quins pentinats més bonics m'han sortit n'estic molt orgullosa.  Elles han portat els anells a dintre d'unes roses blanques molt boniques (idea del nuvis),  porten floretes el cap (iniciativa de les nenes perquè em van dir: 
- si portem els anells mama hem de dur floretes el cap!   :) )
 
L'àpat l'hem fet a Mas Albareda,  hem menjat molt i molt bé.  És una antiga casa de pagès molt ben restaurada i un menjar boníssim us presento un petit tastet!
 
Aquí estem una part de la família!
 
I sí noies per anar el casament, vaig poder anar a fer club el TM (moltes gràcies Marta)  a fer-me un bolso per l'ocasió.  M'ha encantat fer-me'l.  Espero que us agradi!


 
Moltes gràcies Jordi i Sara ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquest dia!
 
Gràcies a totes per estar aquí.  :*
 
 


9 comentaris:

  1. Quin dia més emotiu !! Estàveu tots molt guapets i els pentinats de les nenes mooolt professionals !! quina traça !! I com no, el bolso... maquíssim !!
    1 petó

    ResponElimina
  2. Quins pentinats si semblen de perruqueria, tan quedat genials i les floretes tot un detall. Estan guapíssimes ♡
    I el bolso ja ni t'explico.
    Enhorabona a la parella de nuvis.

    Palmi

    ResponElimina
  3. Quines fotos tan boniques!!!!!!!!!! Els petinats de les nenes son una xulada!!!!! I el bolso, Ohhhhhhhhhh! t'ha quedat precios!!!!. Petonas.:))

    ResponElimina
  4. Quin post tan bonic Anna...un 10!!!! M'ha encantat :))))))) muaaaaaa!!!!!

    ResponElimina
  5. Anna!! una cucada!!! les fotos, el bolso, les nenes!!! molt i molt xulo!! Els posts com aquest m'emocionen!!:))))

    ResponElimina
  6. Quina emoció, Anna... la teva maree segur que d'una manera o altra també hi era present i segur que està suuuuper orgullosa dels seus dos fills i aquestes netes tan reguapes. I el bolso.... m'EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANTAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
    Bon estiu guapa!
    Muuuuuuuuuuuak!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Estic molt contenta de veure el que veig....i crec que la teva mare estava rondant per allà en aquest moment tan deliciós per tots.
    Enhorabona a tots. Anna i Andreu i també les nenes sou molt estimats a casa meva.
    una abraçada

    ResponElimina
  8. Les fotos són precioses... i el bolso t'ha quedat molt xulo! De fet tinc la roba de dins per fer-me'n un, aviat us l'ensenyo.

    Una abraçada Anna,

    Montse

    ResponElimina
  9. Quin dia més bonic i especial, les nenes estaven precioses, i el bolso, el bolso espectacular!!!! T'hi conjunta súper bé amb el vestit.
    Una abraçada.
    Anna

    ResponElimina