LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

13 de desembre del 2012

UN BOCK'N EN ROLL PER EN BIEL

El dia 3 era l'aniversari de l'Ada, doncs el dia 7 era en Biel qui feia tota la maneta. 
 I com cada any li vaig fer un detallet.   De fet en Biel és un nen que es fa estimar molt!!! i amb ell rius molt!  però encara fa més gràcia veure jugar en Biel i l'Ada junts!! són un fart de riure moltes vegades!!
Com que en Biel és un nen que li agrada molt els animals, dracs, dinasaures, etc.   Vaig fer-li aquest bock'n roll amb una roba de dracs que tenia pensada per ell.




 
PETONS BIEL
 


6 comentaris:

  1. Moltes felicitsts pel Biel i moltes felicitats per tu Anna! Deu ser moooolt pràctic!! Un treball molt xulo i divertit!!

    ResponElimina
  2. T'ha quedat molt bé!! Segur q al Biel li haurà agradat molt! Felicitats Biel!!!!

    ResponElimina
  3. Què xulo!!! Jo també haig de fer una corona amb dinosaures i dracs i bitxos d'aquests pel meu nebot gran que el mes que ve fa la maneta!!
    Quina gràcia feu tu i la Cris amb el regals que us feu pels nens jijijiji!!! Però crec que és genial que jo pogueu fer i sigueu tant amigues.
    Un petonet

    ResponElimina
  4. M'agrada molt, la roba es una passssada!!!!! Petons

    ResponElimina
  5. qué xulo aquest bock'nroll, haurem de quedar un dia perque m'ensenyeu a fer-los!!! a casa meva es perden que dona gust!
    Un petó

    ResponElimina
  6. Saps que em fa pena estrenar-lo? És tan xulo!!!!!!!! I a més ho valoro moltissim perquè ja saps que no m'agrada gens cosir embolicaentrepans...apa! Ja l'he catalanitzat!!! Jajaja, gràcies guapa!!!!

    ResponElimina