LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

22 de setembre del 2012

i per les amiguetes!!

Aquest estiu la Martina i la Sheryl, dos amiguetes de les nostres filles  van fer  anys!!!  i els hi vam voler fer un regal: una carpeta i un estoig per anar a l'escola.   Aquests regals els vam cosir juntes jo i la  Cristina  i ens vam repartir la feina.  Jo vaig cosir  una carpeta i un estoig per la Sheryl,  amb la roba del mercat del TM.
Sempre és divertit cosir amb companyia i aprendre coses noves, ja que va ser la primera carpeta que cosia, imagineu si fa dies que vam cosir aquests regals. 
 
 
Aquí teniu el conjunt:

L'estoig:




i la carpeta:
 

 
 
Va ser un goig regalar-ho perquè les nenes van estar super contentes!! això sempre fa molta il·lusió i és molt gratificant.

Fins a la pròxima i gràcies pels vostres comentaris, m'encanten!! ;)


3 comentaris:

  1. Ostres!!!! T'ha quedat super xulo.

    Anna

    ResponElimina
  2. Tens raó que és molt gratificant regalar quelcom i veure un somriure i la il.lusió reflectada a la seva cara perquè es veu que aquella persona valora de veritat el regal que li fas. Els nens especialment són molt expressius! Tant l'estoig com la carpeta t'han quedat molt xulis!!
    Sempre és un plaer cosir amb companyia i passar-me pel teu blog.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. M'encanta aquest conjunt! És genial! No m'estranya que li agradés a la nena! I el millor de tot, cosir en companyia i aprendre l'una de l'altra, quina sort!!
    Bon diumenge Anna!!
    Petons!

    ResponElimina