LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

28 de juliol del 2012

SANTES!!!

Aquests dies són les Santes de Mataró (Festa Major)´.  L'Andreu és de Mataró i cada any baixem a viure les Santes plenament!! A veure els gegants, les diablesses, els dracs!!  a fer els ...i 15!  el correfoc, la ruixadeta,...  A viure plenament!!!
Per això l'Ona i l'Ada van estrenar els vestits que havia fet al Tela Marinera amb l'ajuda de la Marta!!  Al final l'havia d'acabar amb ganxet!! El de l'Ona el vaig acabar però el de L'Ada no he tingut temps, falta acabar!
Les robes són molt diferents perquè cada una se les va triar!!  La roba de l'Ada com que era molt llisa hi vaig afegir 3 cors aplicatas!!

Aqui teniu a l'Ona amb el seu vestit


Ah!! però qui ha volgut col·laborar amb el ganxet ha estat la meva iaia.  Mireu, mireu com fa ganxet!


I aquí hi ha l'Ada amb el seu vestit!


I per les Santes sempre hi ha el dia del meu Sant! i l'Andreu m'ha regalat uns regals molt bònics: un ram de flors, un colleret estil patch i la pota lliure.  Aquest últim no havia arribat per això la Marta i la Montse del TM va improvitzar aquest peix tan bònic.  Moltes gràcies Marta i Montse, M'ENCANTA!!






Moltes gràcies pels comentaris, em fan sempre molt il·lusió.

5 comentaris:

  1. Moltes felicitats Anna.
    Et mereixes aquests regals.
    Petons
    Marta

    ResponElimina
  2. Felicitats Anna!! Què macos els vestits de les nenes! M'agrada molt la foto de la teva iaia fent ganxet...elles sí que en saben ;)
    I quins regals més xulos! A disfrutar-los!
    Petons Anna!!!

    ResponElimina
  3. Hola, Anna! Quines preciosotats de nenes i de vestits, estan guapíssimes! L'àvia m'ha fet molta gràcia, és autètica ! I no sé com s'ho fan però sempre treballen amb la mateixa tensió, veritat? són unes màquines!

    ResponElimina
  4. Felicitats guapa! Quina passada de bluses! M'encanten! Que és una pota lliure? Una abraçada

    ResponElimina
  5. Tot MOOOOOOOOOOLT bonic!!!!!!! Felicitats!!!!!

    ResponElimina