LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

28 de novembre del 2013

MONSTRUITOS!

Aquest dissabte va ser l'aniversari d'una de les meves paralel·les (companya de feina).   Ella sempre em deia: Anna el 23 de novembre és el meu aniversari!! m'agrada molt  tot el que fas jiji!  Vaig captar la Directe!! i li vaig fer un monstruito menja monedes!  li va encantar!!

 
A la llengua li vaig posar el seu nom!
 
Però dimart també marxava la TEI (l'educadora que ens ajuda a les mestres de P3),  jo mai havia tingut un TEI i realment ajuden molt i fan molta feina!!  llàstima que el departament retalli tant!! 
Doncs a ella també li vaig fer un monstruito!!  amb un roba que a ella li agrada molt!! i un estil una mica més heavy!

Dos mostruitos ben diferents!!  Per dos persones molt dolces i agradables!
Moltes gràcies per estar aquí.  Petons a tothom


22 de novembre del 2013

UNA BOSSA PER....

Una bossa per anar a comprar, o per fer-la servir de bolso,... pel que es vulgui.  Això és el que li vaig regalar aquest estiu a la Carme pel seu Sant!  si , si encara trobo fotos de l'estiu!! 
Per un cantó és amb roba texana fina i per l'altre cantó amb una roba vermella molt alegre,  la mateixa roba que vaig fer servir per la meva bossa del dinar, la podeu veure aquí
 






 
Us agrada?  La Carme va estar molt contenta!
A mi realment m'agrada més la part texana per fora.
I a vosaltres?
 
Fins la pròxima i petons a tothom.














19 de novembre del 2013

COM UN COET!!

En Quim va arribar el món com un coet!!  va ser una arribada molt i molt ràpida!  I jo com que em feia molt il·lusió cosir una motxilla.  Li vam regalar una motxilla  amb aquesta roba tan espaial! (gràcies Cris per deixar-me el llibre)

`
I de conjunt li faig una bossa (pels bolquers, l'esmorzar,...),
en forma de COET!!
 
Fa mesos que la vaig fer i regalar! 
De fet era el juliol jejeje,
 es que encara tinc labors per ensenyar-vos.
 
Espero que us hagi agradat!
Moltes gràcies per estar aquí.  Petons a tothom!


13 de novembre del 2013

MOCADOR PORTA-NINES

Una amiga meva ha tingut la seva segona filla!! i amb les de la colla vam decidir regalar robeta i un dudu fet a mà (a la petita)  i a la germana gran regalar un mocador porta-nines.  Per anar igual que la mama.  Així que se'm va girar feina.   Vaig agafar mides a l'Ada i a l'Ona i vaig treure el patró!  Em pensava que seria més difícil i en realitat va ser molt fàcil!  
Aquest post però el dedico a la Marta del TM perquè ella em va ajudar a fer el primer porta-bebès i aquell no em va ser gens fàcil!  Tot el contrari!   ;)

Mireu l'Ada m'ha fet de model, perquè li ha agradat tant que m'ha demanat un pel seu aniversari.   Si voleu faré el meu primer tutorial, què us sembla?




La Núria (la gran) ha estat súper contenta amb el seu mocador!!   Ella envers de posar la nina hi ha posat els gossos de peluix.  Però tot s'hi val.   Sobretot per veure la cara de felicitat!
I a  la petita Neus li he fet aquest dudu!! els pares han estat molt contents!!




Espero que us hagi agradat!
Molts i moltes gràcies i molts petons


10 de novembre del 2013

BUTTERFLY BUFF!!

La Claudia és la filla d'una amiga de tota la vida!! i avui hem anat a dinar a casa d'ells.  Hem portat els postres i un buff per la Claudia,  estava tant guapa i agraïda que no he parat de tirar fotos.  Per això n'hi han tantes.  Però no hem direu que està guapa!! 
 Aquesta nena és la mateixa d'aquí.
 
 
 
Realment aquests buff són bonics i molt ràpids de fer!!
Si voleu un tutorial de com fer-lo li heu de demanar  a la Maria
 
`Sandra i Aleix ens ho hem passat molt bé avui,  hem menjat molt bé i la Claudia està mmmmmmmmmmmm,   jeje
 
Molts petons a tothom i gràcies!