LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

30 d’agost del 2013

LA RATETA DE L'ADA

A l'Ada li encanten les ratetes,  i amb un vestit estiuenc li vaig aplicar aquesta rateta pel davant i pel darrera.

La rateta l'he tret d'un panell que vaig comprar a la Marta del TM,  on em sembla que ja l'he fet servir casi tot.   A l'Ada li va encantar i és una aplicació molt ràpida de cosir, jijiji.   Mireu-la que està contenta.  I quin aire de relax es respira amb aquestes vistes a la piscina mmmmmmm!
 
 

Quan em miro les meves nines,  necessito un pitet
(com tota mare)
Moltes gràcies per "escoltar-me" una miqueta a cada entrada.
;*
 

27 d’agost del 2013

DELS 45 ALS 32!!

Com són les coses, com us vaig explicar en el post anterior l'Andreu el dia 19  va fer 45 anys.   Doncs el dia 20 el meu germà en va fer 32!!  jeje tot i fer-se gran sempre serà el meu germanet!!
En Jordi el meu germà és el padrí de l'Ona.   I com bon padrí li fa la mona cada any,  però a l'Ona no li agraden les mones de pastisseria diu que són massa dolces.  Ella vol el pastis de iogurt i poma de la mama.   Aquest any la mama cansada de fer jo la mona he començat a equipar el padrí.  Pel sant li vaig regalar:  una balança i un motlle de silicona.  I ara li hem regalat:
Una súper llibreta per apuntar aquelles receptes:  bones, pràctiques i econòmiques!  la primera recepta és la del pastis de poma, jejejeje.
Ara que ha us he explicat tot el rotllo un ensenyo la llibreta a veure si us agrada:





I  el agafadors  ( me n'hauré de fer uns iguals a casa perquè fan conjunt amb el davantal de l'Andreu)
 
I aquí teniu els dos, amb l'ajuda de l'Ona,  bufant les espelmes:
 
A celebrar-ne molt més guapos!
Us han agradat els regals, bloggers?
Petons i abraçades per tothom!

23 d’agost del 2013

45!

Ostres 45 anys va fer l'Andreu el dia 19.  
 Com ens passen els anys!!  La Cris (de no paris de cosir)  un dia que estava a casa i l'Andreu ens cuinava creps va dir: 
-   L'Andreu necessita un davantal.  
Jo ja tenia totes les robes triades i així ha quedat!! 
A ell li ha encantat!


Aquí el teniu fent el pallasso amb la paella de la fireta de les nenes!
 
Aquests dies hem estat a Meranges a casa d'uns amics.   I com que a Meranges fa fresqueta cada any pugem un Fondue de Formatge (especialitat de l'Andreu)  estava boníssima.

Mireu quines vistes que teníem,  m'encanta anar a Meranges!!
 és relax total!
 Per Sant Andreu, a l'Andreu li van regal un i-pad  i jo ara pel seu aniversari  li he regalat la funda (ja era hora).  Vaig trobar aquesta roba de diari aconjuntada amb les màquines de cosir antigues que em va encantar.   A l'Andreu també li ha agradat molt!






PER MOLTS ANYS ANDREU!!  
I gràcies Anna i David per convidar-nos cada any a pujar!
 
Espero que us hagi agradat i gràcies per estar aquí!

18 d’agost del 2013

REGALETS HANDMADE!

El dia 15 d'agost  vam celebrar el Sant de la meva iaia,   i com us podeu imaginar li vaig fer un petit regalet!!  Ella tenia un porta-monedes d'aquells negres i sossos,   on duia les monedes i les claus,  em feia un mal d'ulls cada cop.   Així que vaig agafar els trosso de roba del bolso de casament i la dent de rata més una puntenta de lli que vaig portar de Russia, i aquest ha estat el resultat:




Us agrada?  La meva súper iaia va estar molt i molt contenta!!
I a la tarda vam anar a Manresa  a veure la meva tieta (cunyada de la meva iaia) i tiet.  
Ells viuen a Pagès i vam collir molts tomàquets.  
Aprofito les fotos per ensenyar-vos unes samarretes que vaig fer a les nenes!   Amb els amics de la classe quan fem l'aniversari tots junts regalen una samarreta amb els noms de tothom.  Jo només vaig cosir el número corresponent amb roba!! 
Com sempre cada una es va triar la roba.
Què us sembla el regal?  a nosaltres ens agrada molt!
 










Mirreu quants tomàquets!!  L'Ona quasi no pot amb el cistell! 
 
 
Gràcies per estar  aquí!!  Espero que us hagi agradat l'entrada!
Molts petons!

9 d’agost del 2013

ZZZZZZ!!! BONNE NUIT!!

Hola noies,   aquests dies he estat molt desconnectada perquè he estat de càmping a França.  Oh!  com m'agraden els càmpings francesos!!  Son petits, senzills, amb l'ho bàsic i aquella calma que es respira.  He estat el Càmping de Puivert.  És un poble molt i molt petit del Sud de França.  Us ho recomano a totes aquelles que els hi agradi el càmping i tingui nens.  Perquè està al costat d'un llac-platja.   Doncs per anar de càmping abans de marxar mirant per internet vaig veure un núvol tot bufo.  Oh! em va agradar tant que m'he tunejat un pijama amb aquest núvol. 
  El voleu veure?  mireu, mireu


Us agrada?  A mi m'encanta.  
 A l'Ona li va agradar tant, que em va dir:
-  Mama jo tinc un pijama sossu? per posar-m'hi un núvol!

 
Aquests dies hem anat amb un bosc laberint,  el museu del dinosaures,  a visitar un dels castells del càtars i a un museu de papallones (una passada!!  les papallones venien a tu!!) mireu l'Ona i l'Ada que estaven contentes amb les papallones!

 
 
Fins la pròxima a disfrutar!


2 d’agost del 2013

... DE CASAMENT!

Primer de tot us volia donar les gràcies pels vostres comentaris dels post anterior,  m'ha fet molta il·lusió i m'heu fet molt feliç.  Vist l'èxit que ha tingut  el bolso un dia d'aquests el penjaré.  Tot i que està penjat al blog del TM.
 
Avui ha estat un dia molt i molt espacial, s'ha casat el meu germà petit (l'únic germà que tinc ;p).   Ha estat un casament petit però molt bonic.   Estic molt contenta per ells estan fet l'un per l'altre i fan una molt bona parella.
Com moltes ja sabeu la meva mare ja no ens pot acompanyar per això avui tot el post està dedicat a ella.   Que tot avui ha estat els nostres cors.
 
Començarem pel començament,  mireu quins pentinats més bonics m'han sortit n'estic molt orgullosa.  Elles han portat els anells a dintre d'unes roses blanques molt boniques (idea del nuvis),  porten floretes el cap (iniciativa de les nenes perquè em van dir: 
- si portem els anells mama hem de dur floretes el cap!   :) )
 
L'àpat l'hem fet a Mas Albareda,  hem menjat molt i molt bé.  És una antiga casa de pagès molt ben restaurada i un menjar boníssim us presento un petit tastet!
 
Aquí estem una part de la família!
 
I sí noies per anar el casament, vaig poder anar a fer club el TM (moltes gràcies Marta)  a fer-me un bolso per l'ocasió.  M'ha encantat fer-me'l.  Espero que us agradi!


 
Moltes gràcies Jordi i Sara ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquest dia!
 
Gràcies a totes per estar aquí.  :*