LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

22 de juny del 2013

MUA MERCÈ

Ahir va ser l'últim dia d'escola dels nens,  nosaltres les mestres encara ens quedem una setmana o més.  Però ahir m'havia de despedir de tots els nens i nenes i de la Mercè la vetlladora de l'escola  :(.  Ui!! la Mercè és una passada! fa mesos em va regalar uns pantalons que ella no li anaven bé i a mi m'agradaven molt.  A canvi d'un Monstruito.   Però s'ha hagut d'esperar a l'últim dia de curs per poder-lo tenir. 
De vegades les coses que no corren pressa acaben arribant molt tard!!!
Però l'he fet amb tot l'amor.


 
Mireu,  mireu li vaig fer una llengüeta amb missatge secret, jijiji
 
De fet va ser un dia molt emotiu.   Vaig acabar plorant!  Sap greu marxar i despedir-te quan et trobes bé amb una escola!!  Però m'enduc amb mi els bons moments i els aprenentatges que m'ha donat els nens i les nenes i els companys!!
Mercè un petó molt gros,  ens seguirem veient!  i riurem molt!!
 
Moltes gràcies per visitar-me i escoltar-me.
Us agrada el mostruito? 

15 de juny del 2013

VESTITS PER LA LAIA!

La Laia va fer 9 anys i ella ja m'havia demanat que volia una samarreta o vestit de les Monster High.  Jo fa dies vaig anar el Sara a comprar aquests vestides bàsics que tenen.  Però no el vaig trobar amb negre i el final me'l vaig quedar fúcsia.  Però sabeu què? no m'agrada per fer un vestit de les Monster.  Per això l'altre dia vaig anar, altre vegada i aquest cop si estava amb NEGRE!! visca! m'agrada més!! Però, ja havia passat la data límit i no podia canviar el vestit fúcsia!  Doncs li regalarem dos vestits. I en el vestit fúcsia al final i vaig fer un gat que vaig trobar pel pinterest!! Me'n vaig enamorar.  A veure si us agrada.

 
I ara el vestit Monstruós:
 
Les fotos del vestit negre no em  van sortir massa bé ;(
 
La Laia va estar contenta i jo també!
Un petó Laia!
 
Gràcies a totes ;*
 

12 de juny del 2013

ROBA MOLT I ...... DE L'ESTEVE!

Aquesta entrada i la pròxima són regals que he fet pels nens de la família.   Avui però un ensenyo el regal que li vaig fer a l'Esteve!  ja té  10 anys!!! uf!! com passa el temps.   La seva mare em va demanar un lot i una bossa per posar la roba bruta  per anar de colònies!  Així que vaig començar a buscar retalls de nen però no infantils.  I aquesta ha estat el resultat!  A l'Esteve li ha encantat!  Es que és un sol de nen!



A la Núria (la mare) li ha encantat roba de cotxes!
Totes les robes són del TM

Us agrada?  Gràcies per les vostres visites! ;)

9 de juny del 2013

1 ANY JOEL!!


En Joel al mateix dia de la Leila va fer un any!  De fet van nèxier amb poques hores de diferència i van estar junts a l'hospital!!  A mi em va anar súper bé tenir les dos amiguetes juntes a la mateixa habitació jijiii.  I així es van conèixer!! 
Doncs diumenge passat per celebrar-ho li vaig  regalar una corona amb tots els números!!


 
I aquí teniu el protagonista de la festa!! 
 
Un petó Joel ens va agradar molt celebrar el teu primer any! 
un petó gegant!
 
Moltes gràcies pels vostres comentaris hem feu molt feliç :)