LES MEVES NINES

LES MEVES NINES

30 de setembre del 2012

3 i 34!

Avui la Vinyet una de les nevodetes ha fet 3 anys i jo n'he fet 34.  Però primer us ensenyaré la corona que li he regalat a la Vinyet!  La roba és del TM!!  L'única pista que tenia es que a la Vinyet li agradava molt el color blau!! (també és un dels meus colors preferits) i així he intentat fer-la de colors blaus amb la roba que tenia per casa, aquest ha estat el resultat:



Ha estat tant i tant contenta!!! Que és un goig regalar corones als infants!!  No se l'ha tret!!  M'ENCANTA REGALA CORONES, perquè és un regal molt agraït i divertit de cosir, perquè totes queden bòniques i diferents, no us sembla?
 
I a mi un dels regals que m'han fet ha estat aquest llibre que li ha arribat a la Marta del TM
 
I mirant, ja sé que faré!!  tinc la roba i tot per fer-ho: 
 
ara hauré de trobar el temps, espero trobar-lo!
Gràcies a totes pels comentaris amb la bata!! m'han agradat molt!
 

5 comentaris:

  1. Moltes felicitats a les dues!!! Quina coïncidència no? La corona xulissima...i el llibre un bon regal ;) un petonàs!!!!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes felicitats, Anna! I també felicitats per la nebodeta, m'encanta el nom de Vinyet, un nom preciós! tens una neboda guapíssima i la corona molt alegre i divertida. Què més es pot demanar?

    ResponElimina
  3. Moltes felicitaaaaats a totes dues!!
    La corona és xulíssima i el llibre també!
    Una abraçada i que disfrutis del teu dia

    ResponElimina
  4. m'agrada molt el que fas.... t'aconvido a que visitis el meu blog i espero que t'agradi. anpiro.blogspot.com.es, moltes gracies

    ResponElimina
  5. Anna,

    T'ha quedat xulíssima la corona!!!

    Ah! I el llibre és una passada!!!

    ResponElimina